20100727

warmth of the sun is choking the city


Heimoi taas!

Tämän postauksen aihe, pretty much clothes and stuff!
Tilaukseni kahdesta paikasta,
Cocolululta sekä Yesstylestä. Eli esittelen nyt sitten hieman tavaraa, joka on tässä parin viikon sisään lentänyt tiensä suomeen. Selitän hieman jokaisesta vaatekappaleesta ~ (*^*)/


Aloitetaan nyt yksinkertaisemmasta, eli Cocolulun paketista. Tiistai aamu, "ring dong". En ajatellut sen olevan mitään ihmeellistä joten jatkoin vain unia. Myöhemmin herätessä sängyn vieressä odotti tällainen.



Tilasin myös pipon, mutta kesäisissä fiiliksissä se jäi kokonaan kuvaamatta. Pipohan itseasiassa oli koko tilauksen alkuperäinen aihe, mutta sitten mukaan tarttui nämä pari aivan perustoppia, koska olivat edullisia ja itselläni on topeista puute. Tykkäsin tästä mallista molemman värisinä, joten tilasin kummatkin.


Sitten tämä Yesstyle.comin paketti, joka saapui jo jokunen päivä sitten.


SERUSH - print tee, VeJanie - printed short-sleeve raglan tee, LULUS - elbow-sleeve hooded print tee

Pieni info alle. Yesstyle.com on siis sivusto, jolla on myynnissä vaatteita useilta merkeiltä ympäri aasiaa. Brändit ovat pääasiassa Japanilaisia, Korealaisia, Vietnamilaisia, Taiwanilaisia and so. Firman pääplace itse sijaitsee as far as i know Hongkongissa, josta tavarat shipataan maailmalle.

Gosh, tykkään niistä niin paljon!
Paketissa oli siis kaksi t-paitaa ja yksi hupullinen lurttupaita (jos sitä nyt niin sopii kutsua) joiden merkit ja tuotenimet esittelin yllä.


Koska olen erittäin kiintynyt tähtikuosiin, tämä serushin t-paita oli vain mahdoton ohittaa. Tykkäsin printistä, koska sei hyppää liikaa silmille mutta siinä on jotakin erikoista. Serush tekee itseasiassa vaatteita pelkästään miehille lukuunottamatta näitä unisex t-paitoja, jotka ovatkin sitten kaikki lähes vastustamattomia.

VeJanien paita oli pidempi kuin sen ajattelin olevan, mikä sinäänsä ei haittaa, koska sitä voi pitää myös leggingsien kanssa eikä se näytä törkeältä vaikkei olisi housuja ollenkaan. Printti on ihana. Sama kuva toistuu myös paidan takapuolella mutta musta-valkoisena. Tykkään tästä paljon! VeJanie taitaa muutenkin olla merkki miltä löysin parasta tavaraa, käykää tsekkaamassa jos tilaatte yesstylestä!

Viimeinen paita on se, joka alunperin herätti kiinostukseni tilaamiseen ylipäätään. Olen jo pitkään etsinyt jotain, jossa on kuulokkeet. Paita oli lisäksi mukavan väljän mallinen ja sitä voi muokata helposti eri asukokonaisuuksiin. Helppo "heittää vain päälle"!



Siinäpä sitten taisi olla tämänkerran suurimmat uutiset, huomenna suuntaan kaupunkiin tapaamaan porukkaa kpop-koreografiacoveroinnin merkeissä ja ehkä vähän tuhlaamaan rahaakin. Thanks for reading!




7 kommenttia:

nellsku kirjoitti...

Taisin nähä sut eilen Keljon prisman mc donald'sissa. :>

Nori kirjoitti...

oah, kyllä se olin minä, en edes muista miltä näytin enää siihen aikaan illasta <D

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihan jumalattoman kaunis! o; Seuraan blogiasi silmä tarkkana. :---------D

JENNI kirjoitti...

ui ihanii noi paidat mitä olit tilannu Yesstylestä♥! oot muuetn iha hirmu nätti ja kiva blogi sulla=)!

Anonyymi kirjoitti...

Heips, saisinko kysäistä, että paljonko postikulut tulivat maksamaan noissa tilauksissa? Entäs miten se tulliasia hoitui? Käyitkö jotain välittäjää? Äh en nyt onnistunut kokoamaan kysymyksiä järkeväksi lauseeksi, mutta jos jotain perusinfoa noista toimituskuluista voisit pikaisesti tähän heittää, niin olisin tosi kiitollinen. :) Tota tietoa vaan on hankala löytää selkeenä, tai sitten oon vaan huono etsimään..

Kiitos etukäteen ja tosi mukava blogi sulla!

Nori kirjoitti...

Joo!
Eli ylemmän tilauksen topit+pipon ostin käyttäen mukunoki-shopping serviceä (löytyy googlettamalla) koko lysti maksoi vaatteiden hinnat mukaanlukien n.80 euroa. Postikulut suomeen olivat n. 15 euroa ja japanin sisäiset (eli firmalta välittäjälle) postikulut n. 7 euroa. Välityspalkkion suuruushan vaihtelee tilatun tavaran hinnan mukaan mutta itselläni maksoi n. 10 euroa. Tää paketti tuli kaikenlisäks suoraan ovelle, mukunoki postittaa ne sillälailla, että menevät harvoin tulliin.

Toisen paketin vaatteet on sitten shoppailtu sivulta yesstyle.com, josta shippaavat suoraan suomeen ja muistaakseni postikulut olivat about 15 dollaria? idk mutta tieto löytyy sivulta. Tämä paketti meni tulliin mutta tullirajan ylittänyt painojuttu(?) oli niin pieni ja tullisetä oli niin kiltti ettei jouduttu maksamaan.

Kokemuksella voin sanoa, että mitä isompi paketti, sitä herkemmin jättävät sen tullista noudettavaksi.

Toivottavasti valaisi asiaa ~

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, kiitti vinkistä tosi paljon. :) Oon suunnitellu tilaamista tuolta japanista ja tää mukunoki oli mulla jo tiedossa ja taidankin sitten tilata sen kautta.

Tosi kilttiä, että valaisit tilannetta mulle. Susta sai mukavan ensivaikutelman, vaikka en oo blogias ennen seurannu. :)